Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jaký používáte kufr na nářadí jako řemeslníci? Potřebuji nějaký velký s kolečkami.díky
Aktuálně jsem zrovna ve výběru nového - a bude stejný, jako ten starý, maximálně se osvědčil. Ovšem záleží co vše do toho kufru hodlíte umístit - já jakožto servisák strojů v něm mám sady šroubováků (ploché i kříž),kladivo, paličku, imbusy - sadu téček i klasické, sadu očkoplochých klíčů, sadu vyražečů, menší stahovák, hákové klíče, čípkové klíče, siky, štípačky příčné a boční, segerkleště , pinzetu, teleskopmagnet, spárky, posuvku, multimetr klešťák, zkoušečku duspol, nože, pilníky, nůžky na plech, svítilnu, bindry, isolačky, lustrsvorky, loctite, a různé šrouby, matky a podobnou droboť - kufr váží celý víc jak 25 kg, denně je v akci a bez něj to není myslitelné dělat profesionálně.
Zrovna včera jsem tam byl pro další dva kufry pro kolewgy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.