Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistič oken Leifheit?

Od: miji odpovědí: 10 změna:

Použiváte někdo z vás k úklidu čistič oken Leifheit Windov cena okolo 1300kč zvažují koupi a ráda bych věděla nějaké zkušenosti,aby mi nepřibyl do domácností krám k nepoužití,jako např.vychvalovaný parní čistič na podlahy.Okna máme v domě velká,tak jsem myslela kdyby ulechčil práci bylo by to fajn.Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Leifheit Windov neznám, ale mohu bez obav doporučit KARCHER WV2 Premium zkraceno.cz/... Mimo okna výborný i na veškeré rovné hladké plochy, jako třeba skleněné dveře a stěny sprchových nik a boxů v koupelně, lakované rovné plochy apod. Byl jsem překvapen, s jakou účinností odsaje vodu - dosucha...doporučuji tohoto výrobce...a to není reklama, pouze zkušenost...se širokou hubicí se dají po každodenním sprchování nadvakrát vysušit dveře do niky; nevznikají usazeniny na skle...

miji
hodnocení

Děkují moc za zkušenost i odkaz.Výrobky Karcher jsou kvalitni,sice cenově vyše ale zvážim,

jabraka*

Kärcher je jednička.Používáme jeho výrobky už leta.

JABRAKA

hodnocení

2x

Miji, běžte někam do obchodu a vyzkoušejte si ho v ruce. Také jsem o něm uvažovala, ale potom jsem četla diskuzi, údajně má být Karcher lepší, že je o cca půl kila lehčí, jinak prý oba výborné. Když potom čistíte víc oken, tak ta rozdílná váha v ruce je určitě znát. Že je to pomocník, je bez debaty. S prodlužovací tyčí i na velká okna určitě bez problémů.

doplněno 10.11.16 07:23:

Určitě je váha důležitá, nejsou jen okna, taky dlaždice, zrcadla, nebo prosklený kout, to využití je široké. Jinak od Viledy nebrat, ten prý není nic moc, proti těmhle. :)

miji
hodnocení

Děkují moc i vám za radu.Porovnám, ale ta váha čističe je dost důležitá.

hodnocení

2x

Take se pridam s doporucenim. Pritelkyne to chtela, ja si myslel, ze je to zbytecny kram, ale okna nemyju, tak sem ji to koupil. A vazne to funguje. Rychla, cista, snadna a perfektne udelana prace, ze s tim i ja obcas neco stahnu.

Zbytecny kram to tedy alespon u nas neni.

Koupil sem teda Karcher, ale predpokladam, ze vsechny budou podobne. Ten Leifheit ma snad funkci, ze pokud neni tlak na sterce, ze ubere saci vykon a tim prodluzuje vydrz baterie. Karcher to nema, ale stejnak baterka vydrzi nabita nekolikanasobne dele, nez kolik mame oken, takze je to asi jedno. Pracuje to tak rychle, ze ani sance na vybiti behem bezneho myti snad ani neni. A prodluzovaci nasadu Karcher take nema.

Jedina nevyhoda je, ze s tim nejde pracovat vzhuru nohama a kdyz uz je nadobka plnejsi, tak ani vodorovne. To obcas vadi u dolnich okraju oken, pokud pod nimi neni dostatek mista - napr. siroky parapet a pod.

jezevec*
hodnocení

0x

Určitě bych ti ho doporučil, máme ho a fakt to funguje skvěle. Měl jsem stejné obavy, ale i mě samotnýho s ním baví umývat okna... :) Nemluvě o tom, že je to otázka pár vteřin...

hodnocení

0x

dal sem na doporučení bratra co vede rekreační středisko tu na západě čech a udělal sem dobře přítelkyně to jen chválí

hodnocení

0x

Take mam Kärcher,okna velka a spokojenost.Doporucuji.

hodnocení

0x

VILEDA Windomatic - čistič oken - rok praxe s pozitivním výsledkem tchýně - po roce reklamace akumulátoru a výměna za nový kus, takže další 2 roky záruky. Práce na 1*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]