Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trouba na pekáč délky 460 mm

Od: bulik* odpovědí: 2 změna:

Chci koupit nový kombinovaný sporák šířky 50cm aby se do multifunkční elektrické trouby vešel pekáč délky 460 mm. Nemůžu takový žádný najít. Do 25let starého kombinovaného sporáku Mora 50 cm se vejde, Nyní Mora dělá jen 50 cm široké sporáky na plechy 395x395 mm. Znáte nějaké řešení?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

0x

Kombinovaný sporák jsem neviděl. Dnes se dělají sporáky s troubou na šířku. Mám doma samostatnou troubu, na plechy GN1/1. Tedy 53x33cm. Když budete chtít dodám kontakt, kde jsem ji před časem koupil. Není to nic moc, ale za ty peníze...

hodnocení

0x

Tiež som pred pár rokmi musel meniť šporák a ten istý problém ako aj vy.Máme doma taký istý dlhý pekáč ako vy a tiež by nevošiel,no on už od dávna má ulomené jedno ucho a teraz meria 450 mm a do rúry pekne vôjde.Možno ak by sa dal do šikma tak by mohol vôjsť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]