Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jak zazimovat barák, aby mi vše nepomrzlo s nepopraskalo?
Mám automatický kotel a každou zimu v něm topím - nevýhoda je, že se tam musí v týdnu jezdit přikládata a to uhlí taky není zadarmo.
Zajímá mne jak to udělat aby mi to neroztrhalo potrubí - Do topení naliju nemrznoucí kapalinu, to je jasné ale co vodovod?
Jelikož jezdím na chatu každý víkend tak bych chtěl nechat bojler zapnutý a napadá mě otevřít kohoutky a zavřít havní přívod vody ve sklepě - tím by se voda roztáhla ven z kohoutku a vykapala by ne? spláchnutí záchodu a zasypání syfonů solí je jasné. Vypouštět vodu není možné na napuštění bojleru nemám ani tolik vody ve studni a potrubí vyspádované není potrubí je v plastu ale to jsem já nedělal a vím že je to "sfušované jak se dalo" jde mi fakt o ten vodovod... předem děkuji za odpověď
Tak jestli nemáte časté výpadky proudu (to už snád dneska nehrozí) tak můžete použít topný kabel topmat.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.