Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat stabilní postel

Od: david2* odpovědí: 9 změna:

Za poslední dva roky jsme při nočních radovánkách odrovnali už dvě postele, jednou rupl dřevěný rošt , nebo nevydržel středový nosník. Pročítám recenze a snažím se vytipovat, jaké zajištění pod matrací je nejvhodnější pro stabilní postel. Koukám třeba na tento obrázek asko-nabytek.cz/... a uprostřed mezi matracemi drží rošty dvě desky uprostřed a na boku, to ale asi nebude dobrá stabilizace?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
+420 774 738 657 Brnkni truhláři, udělá ti postel na zakázku po dohodě ti ji klidně i vyztuží. Není drahý. Mám s ním dobré zkušenosti. Inzeruje postele čas od času přes Bazoš.

lidus*
hodnocení

1x

Volila bych postel z masivu ale spíš potřebujete kvalitní rošt. Koukněte na Domestav. Nebo trochu brzdit při sexu.

mám už druhou postel od toho Domestavu a sem víc jak spokojen

maj to uděláný dobře a z pořádnýho materiálu néé jak ty papíráky v kiku a jinech Bauhausech *palec*

madera
10.11.16 11:24

*cert*

figurek*
hodnocení

1x

ono by možná příšte stačilo ten střední dřevěný nosník preventivně upravit. Přišroubujte a přilepte na něj krátkou a širokou desku, jako další prostřední nohu. Trochu šikovnější chlap s tím nebude mít problém.

No a potom až budete zase skákat, tak se držte uprostřed.

madera
hodnocení

0x

Postel z masivu extra-nabytek.cz/... jen tak nerozvržete, protože ve dřevě sedí spojovací šrouby mnohem líp než v dřevotřísce.Nám se to s družkou za 5 let nepodařilo. Ale třeba jen nejsem takový kaňour :D... Máme buk (tchán se plácl přes kapsu), za smrk bych hlavu nedal, ten se může štípat.

dsa
hodnocení

0x

radil bych radovánky provozovat na zemi.Ta vydrží všechno.Nebo železnou postel.Dřevo nevydrží nic.Zvláště při fušérském spojování dřeva postele truhlářů,kteří neznají ani spoje se svorníky typu šroub+matky z obou stran

terminka*
hodnocení

0x

Určite postel z masivu - ja mám třeba z idea-nabytek.cz , a nevrže doteď :)

krtek6*
hodnocení

0x

na posteli se nesmí šetřit...jedině masiv...já budu kupovat tuto... čekám jestli ještě nepadne cena.. kasvo.cz/... v lednu byla za 13500,- to jsem propásl..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]