Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenost s formou ARTOKNA

Od: df odpovědí: 4 změna:

dobrý den, chtěl bych se vás optat na zkusenosti s firmou Artokna.

Moc děkuji za příspěvky. P.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Brněnská pobočka Artnoken mně okna namontovala před dvěma lety. Protože okolo domu vede silnice, potřeboval jsem okna s co největším útlumem. Jejich protihluková okna s trojsklem zatím fungují bez problému, žádné rosení ani srážení vlhkosti mezi skly se neobjevilo, trojité těsnění funguje a zatím nebylo potřeba ani doseřízení. Deklarovaný útlum okna skutečně plní na rorzdíl od některých jných firem. Měl jsem možnost porovnat na vlastní uši u známých v téže ulici. Cena dle došlých nabídek je pod průměrem. Je však nutno vytknout trochu lajdácké zapravení. Kdyby pracovník byl tak pečlivý jako ukecaný byl by výsledek jistě lepší. Druhá výtka je, že nedodrželi termín montáže o týden. Když se ale podíváte na recenze, nenajdete firmu kde by nebyly připomínky.

hodnocení

1x

Za mě dobrý...

Mám od nich rok nainstalované okna Gealan IQ9000 a všechno v pohodě.

Sice oni sami okna nevyrábí, ale přeprodávají a montují polskou výrobu.

Nicméně kvalita, přístup, cena, atd.. super.

Na druhou stranu kdybych nechtěl žádat o dotaci z NZU, tak vezmu okna přímo od poláků a ještě 15-20% ušetřím.

df
hodnocení

ano? a mužes mi zaslat nějakou polskou firmu na petr.ssk@seznam.cz?

tihle dělali ty okna které mi dodaly ARTOKNA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]