Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena pozemku

Od: karelll odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jaký vliv má na cenu jestli je pozemek zasíťován či nikoliv. Dále pak k pozemku není vjezd, kolem vede pouze chodník a silnice, který by se musel předělat na vjezd. Co jsem se bavil s majitelem, tak ten to bere jako malichernost a to, že pozemek není zasíťován a nemá řádný vjezd nebere v potaz. Dle mého to budou celkem velké položky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Samozřejmě, že všechno má nějaký vliv na cenu pozemku. Ovšem největší vliv má sám majitel.
Pokud řekne, že za něj chce tolik a tolik, tak pak už jen záleží, jestli se najde kupec či nikoliv.
karelll
hodnocení

co se týče zasítování, vše by mělo být +- na hranici pozemku, to může přijít na kolik peněz? voda elektrika a kanalizece? mozná plyn.

Dále ten vjezd co je za potřebí oběhat a kolik by to mohlo stát?

hodnocení

0x

Vjezd na pozemek uděláte v rámci projektu skoro zdarma.

Přivedení sítí záleí na místních podmínkách a vzdálenosti.

Jinak nevím proč by Vám měl majitel dávat jakoukoli slevu, když prostě kupujete nezasíťovaný pozemek. Takže buď nabídku vezmete vy, nebo někdo jiný.

karelll
hodnocení

Samozřejmě to vím, jen se ptám kolik by mě to jako kupujícího stálo navíc

pokud jsou síťě na hranici, tak el. bude stát 10-15tis + poplatek čezu 500/A

Na vodu, odpad jsem měl ve stejné situaci nabídku od VAK 150tis + DPH... nakonec jsem to celé realizoval sám za 51tis (z toho byl jen poplatek VAKu 21+7tis)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]