Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odblokovat varnou desku

Od: ladik33 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den mám dotaz a problém došlo nechtěně k zamknutí varné desky hrncem. Mám varnou desku CANDY typ PVD 647N a po zapnutí start svítí L na všech plotýnkách a nevim jak jí odblokovat v návodu nic nemam pouze jsem našel stisknout -/+ ale to funguje pouze na dobu zapnutí plotynky děkuji za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adall
hodnocení

2x

co tento postup?

Stiskněte tlačítko zapnutí/vypnutí. Kontrolka uzamčení L se zobrazí pro všechny zóny.

Stiskněte najednou tlačítka "-" a "+" přední pravé zóny a poté opět stiskněte tlačítko "-" této zóny. Deska by poté měla být odemčená.

ladik33
hodnocení

děkuji mnohokrát povedlo se

kate
I u nás tento postup na odblokování pomohl. Děkuji!

hodnocení

0x

A nemáte náhodou aktivovaný dětský zámek?

ladik33
hodnocení

ne bohuzel nemam

hodnocení

0x

Odpojte ji na chvíli od sítě (pokud máte na 3F připojení, bude poblíž vypínač) Po zapnutí napájecího napětí provede reset nakalibrují se čidla a deska by měla normálně fungovat.

ladik33
hodnocení

Bohužel ani odpojeni od napeti vypnuti sporakové kombinace nepomohlo bylo vypnuté pul dne

sarkasamalova
hodnocení

0x
Dobrý den,prosím o radu jak odblokovat varnou desku Beko, děkuji

ladinpraha*
08.09.18 10:37
hodnocení

0x
Jak odblokovat varnou desku

deny*
hodnocení

0x

U Elektroluxu nám to funguje pomocí mínusu - zmáčknout po zapnutí trouby a držet cca 4 - 5 sekund.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]