Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěné mořidlo na dřevo

Od: asta* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, můžete mi někdo prosím poradit, jak se jmenuje a kde to koupit (zda to mají v OBI, BAUHAUS,...) mořidlo na dřevo - jedná se o to, že samotné mořidlo je ze dřeva, takže je to zcela přírodní produkt. Jednou jsem to zahlédla v TV, ale bohužel si nepamatuji název výrobku. Použili to jak na podlahu, tak na zdi - samozřejmě vše ze dřeva. Díky všem! *jasne*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Na těchto stránkách jsou informace o přírodních lazurách.Je to dost obsažné a byl bych opatrný v hodnocení všech produktů.

Pracnost použití a omezená barevnost a mnoho slov o ochraně zdraví a přírodního prostředí mne vždy nastraží.

JABRAKA

209.85.135.132/...

kjanik112*
hodnocení

0x

Pan jabraka má bohužel pravdu.Nevýhodou mořidla je,že je to proces, který nemůžete ovlivnit.Natřete to mořidlem, a ono to "nějak"dopadne.Například stačí,aby jedna deska byla z řídkého dřeva(letokruhy 1 cm od sebe) a druhá vedle ní s letokruhy 1 mm od sebe-a výsledek se Vám asi líbit nebude.U mořidla je požadavek, aby dřevo bylo pokud možno stejné.Práce s mořidlem je profesionálně náročná,má-li být precizní výsledek.Dnes je takový výběr barev,že mořidlo je už muzeální záležitostí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]