Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černý obklad

Od: slavik odpovědí: 6 změna:

zdravim vás,nevíte kde v Brně bych mohl sehnat černý obklad do 200 Kč/m2?dekuji předem za odpověď.:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

3x

na černých lesklých obkladačkách je vidět každá kapička, každá zaschlá kapička, každá šmouha po utírání a leštění, atd. takže jsem neodpověděl, jen přidávám rady na které jste se neptal, ale vy asi víte, proč chcete černé.

ovczaak*
hodnocení

2x

do dvou set,to opravdu nějaký bau,obi a podobně. kvalita bude příšerná. já už dlouho nakupuji tady - nejlevnejsi-obklady.cz/... - většinou je ukecám na dopravu zdarma,když je toho více,přihodí i nějaké lepidlo...

slavik
hodnocení

jeste doplním obklad do koupelny.

hodnocení

0x

Zkuste si tu černou rozmyslet, po určité době to vypadá depresivně a navíc je to náročné na údržbu, jinak v Bauhausu nebo podobných berou objednávky na konkrítní barvu.

balzerka
hodnocení

0x

Byla jsem na hotelu, kde mají všechno tmavošedofialové. To tak strašně pohlcuje světlo, že budete mít i větší náklady na elektřinu. Já bych do černé koupelny nešla. Člověk se tam dává do parády a s nedostatkem světla bych se ani pořádně nenamalovala.

hodnocení

0x

Mám koupelnu černě obloženou, resp. většina (základ) je obložena černou matnou, a sem tam je nějaká černá lesklá, červená leská a modrá lesklá. Celé černé by to bylo dost šílené. Co se týká kapek - taky nás všichni odrazovali, ale u těch matných dlaždic je to bez problémů, i když samozřejmě odstříklá zubní pasta apod. je určitě vidět víc než na světlé, ale čistá voda je v pohodě.

Kupovali jsme před 9-ti lety RAKO - serie Object (jsou to vlastně 15x15 a 20x20 jednobarevné, různé barvy) rako.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]