Nejste přihlášen/a.
Moje zkušenosti s RWE nejsou dobré a tak jsem od nich odešel. Nicméně, kdyby se mi tohle stalo, nikdo není neomylný, tak bych asi kontaktoval jejich zákaznické centrum, a prásknul bych to na sebe s tím, že chci zůstat u nich, a kdyby se někdo o něco pokoušel ať to zastaví. Pokud jim jde o zákazníky, mělo by být v jejich zájmu si to pohlídat. To je teorie. Jaká bude praxe? ...
On na vás ušije takovou boudu a vy mu věříte, že nikam nepřejdete? Na co asi chtěl vidět ty faktury co? Kdyby byl od RWE, tak je nepotřebuje, protože by je měl z firmy. Myslete..
Musí-nemusí? Jak malý dítě To je přeci jedno. Je lepší problémům předcházet, než to potom řešit následně.
Mám za sebou podobnou zkušenost. Hlavní roli hrála samozřejmě moje vlastní hloupost. Také se celou dobu nemluvilo o přestupu od jedné společsnosti k druhé, ale jen se jaksi kontroloval způsob fakurování. Netušila jsem, že je paní od konkurenční společnosti, představila se jako jakási kontrolorka.
Od velké pokuty mě zachránil právě původní dodavatel. Doporučuji proto (stejně jako rádce "nikdo") kontaktovat RWE, ke všemu se přiznat a požádat o radu. Budou vědět, o co jde. A asi nebudete první ani poslední.
Podle nějakého zákonu je smlouva platná i bez podpisu, když je uzavřená přes nahrávaný telefonní rozhovor - je možné, že si Váš rozhovor nahrával na tablet a uplatní na to stejné pravidlo jako přes telefon.
Já mám jiného (zde neuváděného) dodavatele a také jsem naletěl podvodníkům z Bohemia Energy a můj dodavatel mi to pomohl vyřídit (poslali mi elektronický formulář, který jdem po vyplnění poslal těm podvodníkům). To se stalo před 3 roky.
Letos (před koncem 3leté smlouvy s mým dodavatelem) mě opět kontaktovali a chtěli mě přetáhnout k sobě, ale už jsem jim dal jasně najevo, že s nimi nechci mít nic společného. Ale nejen Bohemia Energy, ale ve stejnou dobu i RWE mě chtělo přetáhnout k sobě a RWE také přišlo s nehorázným podvodem. S RWE jsem si domluvil schůzku na příští dem a vše jsem si, mezi tím, ověil u svého dodavatele. Když jsem jim řekl, že jsem svého dodavatele kontaktoval, tak bez vysvětlování dali pokoj. Je zajímavé odkud vzali mé jméno, telefon a informaco o tom kdy mě končí smlouva, když jsem u nich nikdy elektřinu nebral.
tak se podelim o cerstvou zkusenost s RWE/innogy, prislo vyuctovani za plyn tak sem sedl ke kalkulacce na netu a nechal si spocitat orientacne nabidky jinych prodejcu, rozhodl sem se o prechod pod jineho dodavatele ( vzdycky jsme meli plyn rwe, elektrinu cez , na vsech odbernych mistech) , volam do innogy ze jdu pryc at okradaji nekoho jineho, operatorka krome svych bla bla bla kecu zacla hazet ceny a kolik ze mi muzou usetrit, pry kdyz jim podepisu smlouvu na dva roky tak jak to pocita ze usetrim kolem 1000,- rocne , vim jak to u takovych spolecnosti chodi kdyz ptacka lapaji, pokus cislo 2, jina operatorka, opet bla bla bla kecy a tentokrat se stejnou smlouvou usetrim uz 2100,- rocne, behem par minut pokus cislo tri , opet jina operatorka, bla bla bla a jsme rocne na uspore 4653,-
pocitam ze kdybych tam zavolal jeste 5x tak za plyn kterym spalime mi bude innogy platit ale protoze s ojebavacema typu innogy mi dosla trpelivost tak sem podal zadost ke konkurenci a prevedu tam i firemni pripojky
PROLHANE SMEJDY JAKO JSOU INNOGY PODPOROVAT NEBUDU
Jo, to oni umějí. Říkají tomu retenční nabídka a myslí si, že se z té nabídky p...e blahem. A na někoho to skutečně platí, přitom si ale neuvědomí, že je ta firma vlastně léta okrádala, když teď může dát takovouhle nabídku a určitě na ní ještě neprodělává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.