Nejste přihlášen/a.
Celé balení,bývá u myčky takový trychtýř, ten se nasadí na násypku,nasype se sůl zašroubuje uzávěr a pustí se myčka bez nádobí.Stačí kratší program.Když se používají tablety,je dobré tu sůl sypat stejně,hlavně,když je tvrdá voda.
Jo, jo, celé balení, ale jen tehdy, když má tu správnou velikost. Přeci nechcete tvrdit, že ať koupím 1kg, nebo 3kg, tak to tam prostě musím našťouchat. To je samozřejmě blbost. Naopak lépe je dát raději méně, než přesypat a nechat si tím myčku prožrat. Když dáte méně, budete muset akorát dřív doplnit.
Jak říká hangár - sůl je prevít..Prostě sůl nasypte co se vejde,před tím dejte do otvoru na sůl cca 1 litr vody a sypte do ní ona bude vytékat tím jak tam budete sypat tu sůl.Hlavně to celé děleje těsně před samým zapnutím myčky a to u prvého plnění soli i kdykli potom,vždy sůl dosypávat těsně před mytím.
Ano, dává se plný zásobník, ale třeba v návodu u mojí myčky AEG je napsáno, že sypeme do suché nádobky, ale pokud je v ní voda, tak nevadí...
A prosím! Nemáte někdo navíc ten zmiňovaný trychtýřek? Mě ho rozkousal pes a bez něj mi vypadávají zlá solná zrna a snaží se mi sežrat myčku Kdo by ho mohl postrádat, prosím pište dakm@email.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.