Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka se sušičkou 2v1

Od: pusinka1986mn odpovědí: 3 změna:
Dobrý den uvažuji o koupi pračky se sušičkou. Co čtu tak jen samé nevýhody.-větší spotřeba vody mi nevadí. Ze se to bude přát a sušit 4h mi taky nevadí. Větší spotřeba energie počítali jste někdo kolik přijde cenově? A 2 přístroje na sobě v koupelně se mi fakt nelíbí. A ze je větší poruchovost to po ukončení záruky je u všech spotřebičů.
doplněno 26.10.16 14:51: Prosím ti co máte pračku se sušičkou dohromady je prádlo usušene špatně?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xyz*
hodnocení

0x

Mě bylo také vysvětleno, že 2v1 - pračku a sušičku NEBRAT. Je to mnohem složitější přístroj, víc poruchový, méně účinný hlavně v sušení, atd.

hodnocení

0x

Tohle jsme před časem už doma řešili, 2 v 1 je vždy na úkor kvality, máme sušičku zvlášt v jiné místnosti, místa máme dost, jestli manžel propočítal nějakou spotřebu, ani nevím.

hodnocení

0x
Kupte set. Dole pracka, na to date susicku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]