Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoký doplatek za plyn

Od: martazacharova odpovědí: 2 změna:
Teplou vodu mám z elektrického bojleru,puvodni majitelka bydlela predemnou v tomto bytě,nemela všude vyměněna okna,zalohy jsou nastavené dle ní,ona prý nikdy nedoplacela,a to už jsou všude nové okna,a v bytě bylo a je pořád spíše chladno,vecer se musíme balit do deky,pro to mě hlavně zajímalo,kdo má zjistit revizi,uz jsem kontrolovala i tu radu že přez hořáky by unikal plyn,a komínem ven,ale jak se kotel vypne,hodiny přestanou se točit,jinak moc děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Podle mne není podstatné, jestli předchozí majitelka doplácela. Mohla topit jinak, tzn., že mohla mít nižší spotřebu plynu. [Každý má požadavky na teplo trochu jiné.]

Jestli jste nechala provést revizi kotle, zbývá už jen zkontrolovat plynoměr. Ohledně kontroly plynoměru byste se měla obrátit na dodavatele (nebo distributora? → teď si nejsem jista) plynu.

doplněno 24.10.16 18:37:

Děkuju, Bene. (–:

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, sice se Vám to nelíbí, ale zkusím to ještě jednou. Viz odkaz, tam paragraf 4, odstavec h). Na ten odkaz se musí kliknout. Zdravím!

zakonyprolidi.cz/...

doplněno 24.10.16 17:16:

ivzez - jenom Vás upozorním, že jde o opakovaný dotaz a tazatelka už dostala rad poměrně hodně.

Jenom nechce přijmout, že by to měla zařizovat a platit ona. Ovšem, ve výpovědi=?

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]