Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci se zeptat. vyspároval jsem dlažbu, ale pořád se mi zdá, že přebytečná spárovačka se pořád dokonale neumyla.
Použil jsem totiž dlažbu poměrně zvrásněnou (není hladká) a tak se z toho ta spárovačka docela blbě umývá. Myl jsem asi 5krát, ale pořád to není ono. Není na to nějaký přípravek?
Díka za radu.
Pokud řešíte ten matný povlak na dlažbě, tak to se nemyje vodou ale na sucho flanelem.
Jestli Vám ale jde o "vyhlazení spár", tak to už po zatvrdnutí neuděláte.
Ne ne, spáry jsou dobré.
Jedná se mi o ten povlak a v některých záhybech (prohlubních nebo jak bych to nazval) zůstalo i trochu spárovačky. Prostě dlažba má reliéf naprosto náhodný, žádný opakující se vzor a ikdyž jsem umyl asi 5 krát, tak spárovačka někde zůstala, ale ne v tlouštce, které by se dalo říkat povlak. Jsou to čas od času místa tak o velikosti 2 mm2. Já si tedy myslím , že časem se to úklidem odloupne nebo obrousí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.