Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prací prášek Bonux z Penny?

Od: balzerka odpovědí: 5 změna:

Nemáte někdo zkušenost s tímto práškem? Nepotřebuji aby výrazně voněl , ale aby dobře pral. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Bonux mi dost voní- nemám to ráda ... po mnoha vyzkoušených prášcích kupuji už jen Maxi trat z Lidlu nezanechává žádnou nepříjemnou vůni a vypere vše a je univerzální - peru v něm vše.Často ho mají v akci a cena je fakt dobrá.

Prací prášek Bonux z Penny?

balzerka
hodnocení

Díky za tip! Právě, že jsem viděla v akci ten Bonux a prodavačka ho vychvalovala do nebe, hlavně vůně, jaká je příjemná. Chválila svoje zboží, tak jsem se raději zeptala tady. Já totiž chci vůni jen minimální. Díky.

Balzerko, nedávno jsem vyzkoušela mýdlový sliz a ten mi voní asi tak, jak říkáte - příjemně, ale decentně. Akorát není na bílé prádlo, prý po něm šedne. Z prášků jsem vůbec necítila nějaký maxi balík z Lidlu (ne ten nahoře, obal byl zelený) a pral taky dobře.

hodnocení

0x

Balcerko, já používám Bonux už léta a jsem s ním velmi spokojená., zrovna jsem si ho u nás v Penny také koupila. Podle mě voní i dobře pere jako každý jiný prací prášek, pokud tedy ještě neexistuje nějaký extra prášek bez vůně.Ta intenzivní vůně je citit jen koncentrovaná v balení. Na vypraném prádle je decentní, příjemná,(vždy ale suším na balkoně), mám ráda prádlo provoněno navíc čerstvým vzduchem, takže ty co mají sušičky asi nebudou souhlasit:-D a hlavně hezky prádlo vypere,což je pro mě podstatné Používám color a i bílé prádlo mám krásně bílé. Je to fakt dobrý prášek a bonusem je přijatelná cena.Za mě tedy*palec* Tož,tak

doplněno 22.10.16 02:25:

Moje obě dcery preferují gel z důvodu tvrdé vody.Prý se prací prášek v této vodě při níižších teplotách špatně rozpouští.Já tento problém s vodou nemám, proto jsem věrná Bonuxu.

elem

Kdyz je tady rec o pracich prostredcich, co preferujete - praci gel nebo prasek? A proc?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]