Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a prosím o rady:
1. lze nějakým přístrojem najít plastové vodovodní potrubí za obkládačkama v koupelně?
2. čím přilepit madlo na obkládačky (t.j. bez vrtání)?
Děkuji.
Madla používám a rozhodně bych nelepila, mám ho v koupelně v umakartu a kachličkách provrtané durch za linku a tam je daná matka. Nemohoucí na madlech visí, to neudrží ani "mamut".
Věřte mi, vlastní zkušenost invalidy. Jedině řádně přišroubovat, nic jiného nefunguje.
Jedno madlo mám přišroubované do zdi, vrtala jsem opatrně do spáry. Mnohem víc ale využívám druhé madlo, které je připevněno bez vrtání na přední straně vany
Patronko,to madlo s ručníkem kde se dá koupit?To je zavěšené nebo přidělané? Mám nějaký problém-budu do jiné rubriky ještě psát o rady-ale něco takového bych potřebovala,do vany lezu dobře,ale z vany je to horší,vlastně se "kutálím" všelijak,než se mi podaří vylezt z vany.Ráda se ve vaně válím,sprchu používám v létě,tak bych něco takového potřebovala.Zdravím babuša
Babuško, Patronka mi poslala odkaz a já ho sem dám: tvproducts.cz/...
Tady je sice vyprodané, ale jsou uvedeny rozměry. 4home.cz/...
.Jé éééééé"babkozov" díky,pokusím se to sehnat,zaúkoluju muže,aby oběhl obchody s věcma do koupelen a zdr.pomůcky v nemocnici,když neuspějem,tak objednám.Jsem zvyklá chodit si všude po svých,ale bohužel od pátku z ortopedie a rtg. vím,že mám artrozu 3.st.v levé kyčli,myslela jsem,že mám něco skřípnutého v zádech,bolení bylo a je,ale já nerada chodím s každým píchnutím po dr.,mám jít v prosinci na preventivní prohlídku,tak jsem myslela,že to do té doby "přežiju" a řeknu až tam.A z té vany se mi špatně leze,připadám si tam jak velryba když se hrabu ven a to nejsem tělnatá.Díky
Zkuste pomůcky pro invalidy, u nás v Brně je nejlepší výběr v Audi nebo Medico na Heršpické, madlo na vanu stojí cca 1500,-.
Babuško, není třeba nic obíhat. Podívejte se, kde mají prodejnu a tam si to nechejte poslat. Zadarmo. Na upozornění vyzvednete. tvproducts.cz/...
Díky.Okoukla jsem ty prodejny,nejbližší mám v Jihlavě-přes 20 km a Brno a Pardubice asi 100 km.Tak uvidím,jak se podaří mužovi u nás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.