Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám atypický problém s dvotaktním křovinořezem Homelite - při "parkování" nastojato (motorem nahoru) startuje na první cuknutí, pokud ho položím, tak můžu startovat třeba půl hodiny a nic. Nejdříve jsem si to nedával do souvislosti, ale při převozu křoviňáku autem na zahradu jsem ho nikdy nenatočil, po příjezdu domů jsem ho postavil a za půl hodiny startoval na půl lana. Tak jsem ho vyzkoušel převézt motorem nahoru, opřený o sedačky, a na zahradě startoval jak doma. Vyzkoušel jsem to nasimulovat tak, že jsem ho za běhu dal do vodorovné polohy a opravdu se začal dusit až chcípnul a už nešel nahodit. Svíčka dává jiskru, je suchá, takže to vypadá, že při položení tam nejde palivo, ale proč, to mi hlava nebere.
Môže to byť prasknutou alebo vyťahanou membránou v karburatore a nemá potrebný podlak na potiahnutie benzínu.Ak je motor hore,tak to asi tečie samospádom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.