Nejste přihlášen/a.
Nejekologičtější likvidace použitého oleje je nalít ho do pet láhví,řádně uzavřít a odvézt na sběrný dvůr,kde vědí co s ním
Toto se týče i motorových a převodových olejů z našich automobilových miláčků.
Tak on ten fritovaí olej je EKOLOGIKÝ takže když jej teoreticky vylejete do kompostu tak se nic neděje a rozloží se stejně jako ostatní věci do kompostu hozené.Možná mu to bude trvat déle ale nic neznehodnoti jako ropný produkt který dokáže na jeden litr znehodnotit až 1 000 000 litrů pitné vody.
Já osobně jej filtruji a používám místo nafty v dieselově motoru.Takže pokud chcete bud od vás odebírat,ale jen pokud jste z bližšího okolí JH nebo PE !Popř na trase JH-PE!
Nevím jak to voní,já v tom vždy jel nebo jedu (nyní mám sice benálové)takže
Ten olej filtruji pro brášku do dehta,který v létě jezdí 1:1 a v zimě více nafty než oleje.Ale před pár roky než umřel
P405,tak jsem jezdil i na čistý olej z kauflandu ,prý za mnou voněli hranolky.Jezdil statečně za dlouhodobý průměr 5l oleje /100km !Ale asi až doslouží Xantie,tak byť by přišlo naftové tak už asi bude přímosvtřik a na olej asi nepojede!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.