Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku pila Hecht?

Od: nelimar® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím zdejší chytré a zkušené rádce o radu pro svého dobrého známého. Mám svou aku pilu Bosch, s níž jsem velmi spokojená. Ale nebyla to zrovna levná záležitost. Známý tuto pilu u mě viděl a chce si též pořídit aku pilu, jenže značky Hecht. Je podstatně levnější, též řetězy na ni jsou levnější, než u pily Bosch. Máte tuto pilu někdo? Jaké s ní máte zkušenosti? Případně poraďte nějakou dobrou značku. Moc děkuji za každou radu a zkušenost:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Hecht co se týče zahradních strojů nemá nejhorší pověst. Je to sice Čína jako ostatně dneska všecko, ale hechty nejsou úplná hrachovina a údajně dost vydrží. Co se týče akumulátorového nářadí, tam bych ale na dlouhý život nevsadil ani halíř. Ty akumulátory budou kvůli ceně obyčejné NiCd. To znamená nižší životnost, nižší kapacita, samovybíjení paměťový efekt a další a další nectnosti. Buď bych volil nářadí se šňůrou od hechtu, nebo čekal na náhodu až hodí na leták Lídl svoji znacku ParkSide. Ta je v oblasti ultra levného nářadí naprosto bez konkurence. Slyšel jsem že to pro ně dělá známý výrobce B&D jako brand.
hodnocení

Děkuji za odpovědi, známému jsem je přetlumočila, ale stejně si asi říct nedá :(. Ta cena je pro něj prostě rozhodující..

hodnocení

0x

Krom baterií i životnost těchhle řetězů nic moc. Kvalitnější stojí sice 3x víc ale rozhodně je pak řezání o něčem jiném a ulehčí se tím i motoru

hodnocení

0x

Soused se mi chechtá že jsem koupil Hechta :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]