Výběr elektrického sporáku

Od: Datum: 16.10.16 22:27 odpovědí: 5 změna: 17.10.16 11:53

Ahoj, jaký elektrický sporák? Co by nemělo chybět? Horký vzduch nebo gril nebo...? Co využijete a co je k ničemu? Je nějaká značka, která vážně umí nebo je to všechno na jeden brd od Polska až po Dojčland?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 16.10.16 23:52

Vrch indukčná doska,spodok sa dá kúpiť so všetkým,otočný gril,pečenie vrch spodok,teplovzdušná rúra s vlastnou špirálou.Ventilátor sa dá zapnúť bez špirály.Dizajnovo sú rozličné,no ak otvoríte vnútro,tak zistíte,že skoro všetky sú rovnaké.A každý si tam dá dizajnovo iné diely,aby sa nedali meniť medzi značkami.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 16.10.16 23:57
avatar

To musite , vy vedet co budete nejvice pect. Nekdo griluje kure kazdy den , nekdo vubec a troubu zapne parkrat v mesici.

Jinak nahoru plyn , nebo indukcku.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: kurenec
Datum: 17.10.16 00:09

Na indukční desku nemám hrnce. Slyšelo jsem, že lidi hodně dělají na horkém vzduchu., v troubě.

Datum: 17.10.16 08:36
avatar

Nejsem si jistá, že vám dokážeme poradit. Nevíme, jak velká je vaše rodina, jak a co vaříte. A také, jak pokročilí jsme ve využívání všech funkcí trouby, o kterých mnohdy ani nevíme. Stačí jen, abyste měl časově náročné zaměstnání a k vaření a pečení se dostanete jen o víkendu a to tak, že vymýšlením a plánováním, nákupy, přípravou a pak samotným vařením nachcete strávit mnoho hodin. ;) Z tohohle pohledu si myslím, že nejvýhodnější je nahoře plyn a dole horkovzdušná elektrická trouba s grilem. ;) Já jsem sama a mám dobrou el. troubu, přesto jsem si pořídila Remosku a využívám ji opravdu hodně. Je však pravdou, že vařím českou klasiku a na světovou kuchyni se nechám raději pozvat. :-D

Ohodnoceno: 3x
 
Od: poly
Datum: 17.10.16 11:53

Kupte si klasickou sklokeramiku. Pokud máte dotaženej plyn a nemáte proti němu výhrady, tak je na vaření jako takové nejlepší volbou. Dokonalá regulace, rychlý nástup, levné vaření. To záleží na sympatii, osobně volím sklokeramiku. U trouby záleží i na tom, jak moc a co pečete. Objem se hodí spíše větší, začínal bych na 60 l (např. velký pekáč na husu), horkovzduchu - stačí klasická vrtule co rozhání vzduchu, samotné topné kruhové těleso s vrtulí jsem nikdy nevyužil a hodí se spíše k pečení více plechů najednou. Čištění - mám ozkoušeno pouze funkci čištění s horkou vodou a moc nefunguje. Pyrolytické čištění možná funguje. Teplotní sonda je k ničemu, otočný rožeň možná může pro někoho být i užitený.

Značka - AEG nás nikdy nezklamala. Sestra a rodiče mají levnější Gorenje a zatím se nic nekazí a peče v pohodě.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.