Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklinka v nové akryl. vaně

Od: verunkaaa* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, stalo se někomu, že si koupil novou vanu a po krátké době se na ni objevila prasklinka? My jsme ji použili dvakrát a vedle odpadu v rohu se objevila cca 3 cm prasklinka. Nic nám do ni nespadlo...Máte nekdo zkušenost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pohledejte účty a reklamujte!

verunkaaa*
hodnocení

No už se tak stalo,...ale mám obavu že řeknou že nám tam něco spadlo a že máme smulu...přitom se nic takovýho nestalo.

hodnocení

1x

Zažil jsem úspěšnou reklamaci, která pokryla i náklady na demontáž a novou montáž - vč. ytongů, obkladaček atd. Zkuste v případě uznání reklamace totéž...

hodnocení

0x

Pokud je odborně namontovaná a v záruce, tak reklamovat...pokud je podepřena jen na okrajích a na nohách ( i takto to někteří "odborníci montují"), bude s reklamací problém...

verunkaaa*
hodnocení

No montoval nám to známý, který dělá rekontrukce...je to podepřený jak nohama,které jsou určete pro typ vany, tak uprostřed, tam kde se sedí tak tam je ytong...a je obezděná ytongem a vyplněno montážkou...právě že jsem reklamovala a mám obavu, že řeknou že jsme si to udelali sami, že nám tam neco spadlo a nebo že je špatně usazená.

mcfight

Na 90% řeknou, že je špatně usazená. Akrylátové vany se musí montovat přesně dle návodu, jinak máte smůlu. Stačí si přečíst něco o vlastnostech tohoto materiálu a musí Vám být vše jasné..

verunkaaa*
hodnocení

No tak v návodu bylo že se nesmí obezdívat, to je pravda, že musi mít volné strany, že stačí pouze nohy...no ale co vím, tak všichni vany obezdívaj, protože jiejich nožičky jsou na nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]