Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dá se nějak zjistit, kolik stojí nová tlaková kanalizace?
Dělali nám novou kanalizaci a bratr to platil,ale už si to nepamatuje a nemá účtenku. Mohu to zjistit na obecním úřadu?
Potřebuji aspoň kopii. Děkuji.
Tomu já nerozumím,ale měli jsme žumpu a obec dělala nové tlakové odpady, tak se to asi muselo nějak napojit na tu naší žumpu.
No pokud se musíte připojit, tak je nutné vybudovat novou jímku s čerpadem která je napojená na řád. Právě zřizuji doma si přesně toto. Samotná technologie a se zprovozněním přibližně 45 000. Plus předělání kanalizačního potrubí od domu, vykopání díry bagrem( u mě brutální skála takže odhadem 4000, (kopalo se toho víc)).
Přesně se říct nedá. V mém případě se jímka obetonovávala neboť bude pojezdová a je vysoká spodní voda.
Takže pod 60000 se asi nevejdete. Většínu prací si dělam svépomocně.
Nevim od kud jste ale mohu vám zaslat cenovou nabídku té firmy.
Psala jsem, že nám to dělala obec a určitě bratr neplatil 60 tisíc,ale něco málo doplácel,jako všichni v obci .
Jsme středočeský kraj. Možná si napíšu rovnou na obecní úřad.
Nám to dělali asi před dvěma-třemi lety,ale já u toho nebyla, jen bratr, tak nevím kolik doplácel. Zkusím to nějak zjistit.
Tak to je ještě dobré. u nás to bylo taky hlavně drahé protože se osazovala vřetenová čerpadla. Jsme vesnice mentálních mrzáků a proto každý musí svým čerpadlem utlačit do vedlejší vesnice do kopce to co vytlačil... vzdálenost asi 3 km a převýšení přibližně 40 m . Někteří ve vsi jsou tak nizko že ten sloupec splašek plus tlak čerpadel mu rozdrtil plastovoukuličku ve zpětném ventilu. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.