Nejste přihlášen/a.
ahoj v Lidlu je nabídka tohoto : lidl.cz/... koupili by jste si to nebo máte stímto nějakou zkušenost potřebuji světlo před dům a ještě garáž na nějakou fotobuňku a řeším jestli koupit toto nebo se poohlednout s něčín co budu napájet přímo ze sítě?
Díky za rady
Podle mě je i ten reflektor z Vašeho linku napájen ze sítě, nemá to žádný solární panel. Co se týče zkušenosti - LED reflektory kupuji často, jeden nyní používám ke spokojenosti jako montážní lampu - vozíval jsem halogen, ten jednak víc žral - což mi nevadilo,vlákno žárovky se v autě často uklepalo - což mi vadilo, a fest to topilo - což mě vyloženě s.alo. Vozím 10W LED, na držák jsem přidělal magnet a je to supr. Jinak ty reflektory kupuji často proto, že je montuju na stroje (zejména CNC) kde slouží k osvětlení pracovního prostoru. Nejsou s tím problémy, jen posledně jsou koupil nějaké reflektory, které mají delší náběh elektroniky - cca 2s. Ale to u reflektoru s čidlem asi příliš nevadí, mě to spíše jen udivilo - zapnu světla - a nic! Ale je to skutečně jen o zvyk.
Dobrý den, tak svítit to bude, ale když koukám jinam, tak ho lze koupit i levněji a výkonnější. Jo a síťové napájení budete potřebovat tak jako tak.
zdravím,
myslím, že by se to koupit dalo. Mám tento typ reflektoru také před vchodem už několik let a vše OK. I když není z Lidlu nic bych za to nedal, že původ je stejně totožný jako je to dnes téměř se vším. Mám ho jen bez vestavěného čidla +- za podobnou cenu. Obecně průmyslové zboží z Lidlu myslím NENÍ takový ausschuz jak si mnoho lidí myslí. Já mám spíš dobré zkušenosti a i na internetu jsem četl v různých fórech chválu např. na nářadí Parkside prodávané v Lidlu. Zkusil jsem to a zatím OK, takže bych to světlo klidně zkusil. Výhoda je, že můžete bez problémů když tak reklamovat - pokud je vše jasné, nedělají s tím problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.