Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vysavač ETA

Od: agi* odpovědí: 10 změna:

Ahoj všichni.Mám možnost koupit vysavač eta 2404 a také 3404.Každá má svoje pro a proti.tady jsou.ETA 2404:Pro:+turbohubice,+čistící prostředek EXTERON.Proti:-Plastové trubky,-sáčkový(papírové sáčky),-1100W. ETA 3404:Pro:+1250W,+kovové trubky,+bezsáčkový.Proti:-bez turbohubice.Prosím někoho,kdo s tím má skušenosti aby poradil,kterj koupit,jinak cena je u obou stejná.Děkuji moc za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud máte koberce, turbohlavice je skvělá a účinná! Pokud máte volbu, berte kousek s ní a co nejbytelnější. A nezapomeňte na dosah vysavače! Ideál je alespoň deset metrů...

agi*
hodnocení

O dosahu nic nepíšou,ale předpokládám,že by to neměl být problém.Koberce mám a taky mně láká turbohlavice.Mám hrozný dilema.

hodnocení

0x

aby vám prodali ten s plastovými trubkami a se sáčky dali k tomu turbohlavici, jinak by byl neprodejný, si myslim. Dnes se jede na kovové trubice a bezsáček. T-hlavice se dá sehnat zvlášť. Sáčky filtrují prach dobře, ale jsou drahý . .. grrrrr. Zkusil bych ten bezsáčkový prostě. Mira,Zdravím

agi*
hodnocení

Hmm,asi máte pravdu,v podstatě si kupuji nový vysavač,protože u starýho se mi nějak zlomila plastová trubka,a taky je pravda,že dokoupit turbohlavici není až takový problém.Děkuji za radu,myslím,že to mám vyřešený.

chlamak*
hodnocení

0x

Nevim, ETU bych asi nevolil. Z tech modelu - jsou to nespratne obludy... Ja jsem take resil nedavno vysavac, zjistil jsem ze KARCHER dela take home appliances. Koupil jsem u nich za stejnou cenu vykonnou nasinu, kovove trubky, 6 hlavic + turbo koncovka stavitelna... KARCHER je znamy svou konstrukcu - "heavy duty"

Je to ale vec nazoru... ;)

karcher-online.cz/...

karcher.cz/...

vosikac*
hodnocení

0x

*stop*Nekupovat!*stop*

Máme ho cca 2 roky *zed*.Po pár měsících prasklo kus plastu na turbokartáči,řádně netěsní spodek s vrchem,každé 2měsíce měníme prachový filtr,dost hlučný,čištění koberců je vcelku DĚS *bum*

Vysáváme téměř od začátku pouze na mokro,protože z toho sáčku je cítit zápach*blee*

A nakonec je dost těžký a špatně se s ním manipuluje!

Budete nešťastná jako my,pokud ho koupíte *stop*

Až dostavíme,vysaju ním ten největší nepořádek na baráku a šup s ním do kontajneru! Pak už jen centrální vysávání *palec**ua**ua**ua*

agi*
hodnocení

Já nevím,měla jsem ho půjčený od kamarádky na čištění na koberce a sedačky.byla jsem nad míru spokojená.ted jste mě trochu odradila.

hodnocení

0x

ETU 3404 mám a jsem s ním spokojená,hlavně s turbohubicí a s kovovýma trubkama,předtím jsem u starého plastové trubky nestačila kupovat nové,jak praskaly...Já tuto značku doporučuji...

asta*
hodnocení

0x

Pokud můžu radit, tak žádnou ETU. Mám vysavač této značky a je to krám. Je hlučný, špatně vysává, po roce mi praskla hadice, filtry jsou drahé a nic nevydrží. Turbohlavice na chlupy - nejdou z ní pořádně vyčistit. Moje kamarádka si koupila pár výrobků od ETY a nemůže jim přijít na jméno - vše rychle rozbité! *zed*A obě zacházíme s věcmi šetrně! Bez těchto výrobků si ušetříte nervy a čas! Hodně štěsí s výběrem. *palec*

hancamamca
hodnocení

0x

Značku Eta nedoporučuji. Před 3 lety jsem pracovala v prodejně elektra a měli jsme s touto značkou nejčastější reklamace. Eta už nemá úroveň. Spotřebiče jsou křehké, kazí se. Zkuste pokud možno jinou značku. Já jsem teda kupovala vysavač Miele. Kvalitní německá značka, bytelný, lehký, tichý. Ale jakýkoli jiný bude jistě lepší než Eta. Samozřejmě nemyslím nějaké pochybné a levné značky, které jsou v akci.. Takže z těch dobrých např. Electrolux, bosch, siemens, philips.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]