Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poraďte. Mám se rozhodnout mezi firmou HT-dveře - bezpečnostní dveře MAGNUM a firmou NEXT.cz- bezpečnostní dveře NEXT SD 101. Jsou to vstupní dveře do bytu v panelovém domě. Děkuji.
Nedávno jsem stejně vybíral bezpečnostní dveře do bytovky. Měl jsem tam ještě dvě další firmy, ale nakonec vyhrál Next. Z jedné další firmy přišel neuvěřitelný hulvát. Manželka to rozdýchávala několik dní. Rozhodlo, že je Next česká firma, včetně výroby, dokonce mi tam nabídli exkurzi. 25 let to dělají, tak to je dobrý, ale hlavně soused s nimi měl bezvadnou zkušenost.Byli dražší o 1.200,- než HT, ale jsme nadšení. Nejvíc nás překvapilo, jak skvěle tlumí hluk z chodby.
My se ani tak nebáli zlodějů jako souseda.Je to blb a i když jsme jej upozornili,že je to moc slyšet,stejně bouchá dveřma.Prostě nemačká kliku a zabouchává.My jsme v bytě vždycky nadskočili.
Takže jsme volili od HT-dveře ty protihlukové(44dB)a jsou i bezpečnostní. htdvere.cz/... U nás v okrese dělá pro HT-dveře jiná firma,berou je od nich ,dělají pro ně,ale jinak mají svou práci.Byli milí,vstřícní,rychlá objednávka a cca do 14dnů přijeli.Chlapi byli skvělí,rychlí,krásně to zazdili,vyhladili.Asi tak za dvě hodiny měli vše hotové.Staré dveře i bordel vyhodili,odvezli.
Když jsem viděla souseda,který si je dával sámo pár měsíců později.Hrůza,klepal a vyřezával je snad dvě hodiny,prach,bordel do tří pater,zdil a "tmelil"to tam snad do noci a týden než to dodělal...no a stejně je slyšíme když jdeme okolo jejich dveří.
Zásadně, na bezpečnostních vstupních dveřích nesmí být vidět na první pohled že jsou bezpečnostní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.