Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do čeho balit polštář

Od: andrew33333 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, můžete mi někdo prosím poradit jaký obal bych měl pořídit pro případ, že chci posílat polštáře? (po jednom) Třeba 40x40 cm, jde mi spíš o to jaký materiál zvolit, na internetu je velice široká nabídka všeho možného, ale hledám to nejlevnější, do čeho polštář (ne -povlak, ale naplněný) mohu zabalit a poslat poštou atp. Děkuji za pomoc jsem ztraceny :-D vím že nejlevněji asi vyjdou pytle na odpad, ale nesměly by být černé.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych to řešil strečfolií... je dostatečně pevná a univerzální.

jinak proč by ten pytel nesměl být černý?

hodnocení

0x
Pytle na odpad nejsou pouze černé.
Prodávají se pokud vím i modré a žluté.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Já bych neposílala měkký balík, ale vložila polštáře do krabice. Ale pokud budete polštářů posílat hodně, pytle budou nejlevnější. Myslím, že nejlepší přehled získáte, když se zeptáte přímo na poště. Taky existuje - postinfogratis - č. telefonu: 800 10 44 10. Tam vám při troše dobré vůle poradí, nebo navedou správným směrem. Ida

doplněno 13.10.16 11:04:

Jak tak koukám, tak tazatele naše rady nezajímají. Naví mám dojem, že "chci posílat polštáře", znamená, že to má na kšeft a tak potřebuje, aby to bylo co nejjednodušší a nejlevněší. Ida

hodnocení

0x

Řekněte si Vietnamcům o pytel. Jinak bych polštáře omotala,stáhla, potravinovou folií a šoupla do krabice ze sámošky.

hodnocení

0x

Kdybych já měla posílat polštář, asi bych použila "vakuový pytel". Po odsání vzduchu z polštáře vznikne tuhá placka, která se může zabalit do balicího papíru a poslat ho standardně. Obsah je dostatečně chráněn i proti poškození (protržení), protože materiál pytle je dostatečně pevný. K dostání jsou ty pytle všude v obchodech za příznivé ceny. Já mám dobrou zkušenost i s vietnamskými prodejnami. Používám je na uskladnění sezónních přikrývek a polštářů, tak vím, o čem mluvím (tedy píšu). Takhle to vypadá, ale sama jsem je tady nekupovala.: xdomacnost.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]