Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo znalý problematiky "mandlování" jaký je technologický rozdíl mezi "korytovým žehličem" a "mandlem"? Potřebuji zařízení které umí "vymandlovat" ubrusy, rlůzné potahy a podobně. V popisu starých i nových mandlů se uvádějí tyto 2 termíny, je to nějaká rozdílná technologie nebo se jedná jen o rozdílný název pro stejný tip stroje?
To bude určitě technologický rozdíl, alespoň myslím? Korytový -prádlo projede válcem cistirny.kovosluzbaots.cz/... a mandl může být třeba takový-stolní. kasa.cz/... , mám podobný doma. Nahřejete, sedíte u toho, položíte prádlo a přiklopíte a mandlujete.
Abych byla zcela úpřímná, mám ho leta ve skříni, v létě je u toho horko a s pořádnou napařovačkou, nebo parní stanicí, je prádlo vyžehlené raz dva.
Samozřejmě záleží, kolik toho potřebujete mandlovat?
Ale to je jen moje domněnka, třeba někdo bude vědět přesněji?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.