Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola kotle na tuhá paliva

Od: samurraj® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že je (bohužel) povinnost do 31.12.2016 nechat provést kontrolu kotle na tuhá paliva, tak jsem objednal dle seznamu revizáka, který se tím zabývá. Mám Viadrus, tak snad bude vše OK. Ale zajímalo by mě, jak je to u kotlů, který jsou výroby samo domo, jako mají moji rodiče. Má někdo tuto informaci?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cechacek*
hodnocení

0x

Domo speciál provede firma, - revize@důmkotlu.cz

kotel

A ještě zaplatit cestovné. Dakon odchází. Asi koupím dva kotle po 7 kW. To jest 9,5 kW příkonu. Přijde to levněji než nový Dakon. I topení bude kvalitnější. V přechodném období může být v provozu jen jeden. Na součet se revize nevztahuje.

hodnocení

0x

na to pomuže tvrzení že máte kotel do 10 kw i když má třeba 30 dokažte mi to?*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]