Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zaujala mě tato kalová čerpadla. Velmi dobré parametry x nízká cena.Moc se mi to nezdá.Proto se chci zeptat jestli s nimi někdo nemá zkušenosti? Moje potřeby jsou max 2x za rok vyčerpat tak 20m3 žumpu na chalupě + přečerpat pár kubíků deštovky.Rozhodně ne trvalá zátěž ,trvalý ponor.
Dám sem pár odkazů
Děkuji za rady a názory.
před časem jsem tu vznášel naprosto identický dotaz, možná by šlo dohledat. Na Vaši otázku odpověď nemám, jen názor, protože jsem nakonec k tomuto čerpadlu nepojal důvěru a koupil jsem jiné s trochu důvěryhodnějším rodokmenem a v seriozním kamenném obchodě. Toto je zcela jistě Čína, navíc se to sem hrne často z Polska což je, alespoń pro mne, smrtící kombinace a prodává se to za tyto hezké ceny často na internetu. To vše nebudí důvěru stejně jako to, že každý uvádí (pro stejné čerpadlo) rozdílné parametry. Může to být i tím, že každý uvádí dodávaný průtok při jiné dopravní výšce na které to jak známo podle charakteristiky závisí. Takže pozor, ty skvělé parametry jako 20m3/hod. jsou ale při nulové dopravní výšce, co je např. u žumpy k prdu, protože čerpáte z někdy i větší hloubky kdy bude průtok podstatně nižší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.