Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Máme ve firmě takového klasického ferdy mravence, tedy dělá vše co je zrovna potřeba- takový kutil z povolání. Má klasickou síťovou vrtačku Narexku. Hodila by se mu nějaká aku, přece jen ten komfort a rychlost používání je nesrovatelná. Jsem omezen cenou, do 3000 až 3500Kč.
Více vrtá a šroubuje do dřeva a do železa, takže kdyby příklep měla, určitě by to nevadilo, vyloženě potřeba ale není. Koukal jsem v obchodech a na internetu a jsou takové ty do "T" že nemají dole tu velkou baterku většinou jsou to 10V, máte někdo zkušenost, nebo je lepší ta klasická s velkou baterií dole?
Různé levné "noname" výrobky jsem z důvodu téměř každodenního využívání vyřadil rovnou. Přivítal bych zkušenosti kutilů a řemeslníků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.