Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych jse zeptat proc jse nam nerozhori kotel. Je slyset nejake spinani a pak hodi jiskru ale nerozhori jse. Tlak vody je v normalu. Nevedel by nekdo cim to je? Dekuji
Taky mám Bea. Taky cvakal a nehořel. Odešla zapalovací jednotka. Servisák ji neměl tak ji jel koupit. Za jednotku vyúčtoval 3000 Kč mimo práce a cestovného. Dodatečně jsem zjistil, že stojí 1400 Kč. Parchant jeden. To jsou ti novodobí podnikatelé.
Možná to je ona, ale dražší
Oddělat kryt a je vidět zda hází jiskru. Pokud ano tak je chyba jinde. Pokud ne tak je špatná zapalovací jednotka
dakony trpí na startovací automatiku. jsou tam nějaké slabé kondenzátory,už z výroby,snad to dělají italové. někde jsem četl,že se osvědčilo ty kondíky měnit za silnější,pak to prý funguje, jinak můj boj s dakonem byl - několik start. automatik,závada se vrátila. poté výměna elektroniky panelu,po roce opět závada.další pokus - výměna třícestného ventilu,od té doby kotel šlape. předpokládám,že je v pořádku oběhové čerpadlo a čistý filtr,to také kotel vypíná. mnoho štěstí,za mne dakon už nikdy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.