Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tramovy strop vs izolace

Od: drom* odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat na nejlepsi variantu podlahy na tramovem strope..tramy jsou 15x15 jsou od sebe lozeny 80-90cm,je to na starsim rd.,mezi prkny je vzuchova kapsa na silu tramu.,bylo by mozne tam vlozit izolaci?,na misto púdy chci udelat 2 pokoje.Predem dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejlepší avarianta neexistuje, vždy je něco lepšího.

Je to o penězích a znalostech. Klidně položíte coulová prkna přes trámy, přez ně křížem druhou vrstvu, kročejovou izolaci ve dvou vrstvách, opět křížem, a pak podlahové desky, třeba OSB, Knauf, RIGIDUR (Jaroušku!) ...

...jaký má být povrch?

Izolaci tepelnou vložte na půdu mezi trámy a pod trámy. Alespoň 26 cm.

camelot*

...RIGIDUR (Jarousku!)...*haha*, ne tak omlouvam se, kdyz on ma pan Jabraka tyhle desky proste rad!

Hezky vecer, Camelot

drom*
hodnocení

Nevim jakej tam dat povrch chci tam met 2 pokoje...jakej by byl nejlepsi povrch?

nejlepší neexistuje, ale můžete mít: lakovaná prkna, broušenou OSB, lamino, plovoučku, gumu, lino, koberec tébich, dlažbu, mramor...

z toho vyberte pak se doladí postup.

technikjirik*
hodnocení

0x

A to si tu můžete prsty uklepat o klásnici a psát to dokola... a stejně nikdo nepoužívá vyhledávání

Jiří, máte naprostou pravdu, ale když to urychlím přes skype, a s někým mluvím, tak se na mě dobývá další. Někdy stačí napsat moment mám hovor, jindy někdy zaútočí, proč dávám skype, když nechci poradit.

Ale já to vydržím,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]