Nejste přihlášen/a.
5ešil bych to obráceně.Schodnice bych zkrátil a osadil celé prkénko jako okrajnici.Spáru zaspároval barevným silikonem.
JABRAKA
Běžně se to dělá z toho samýho, co jsou schody. Prkénka silná podle potřeby, nebo podle toho jaký je materiál. Něco mezi 10 až 15 mm. Když to má k něčemu vypadat, je to trochu piplačka a slepovat to k sobě, aby se nic nemuselo vyřezávat, neb to je strašná práce s nejistým výsledkem. Na zeď to nelepíš silikonem a je hotovo.
Ale dělal bych to trochu širší než je na obrázku.
Schody jsi si dělal sám a nebo jsou dělaný na zakázku?
Schody jsem dělal sám " natřený" osmo hnědý . Asi to udělám z nějaké listy . Bude to asi super piplacka , ale zima je dlouhá Dnes jsem se díval na takové ty papírové listy kolem plovoucí v dekorace dřeva. Tak nevim
Tak piplačka to je, ale dá se to. Jsou podstatně horší piplačky.
Lišta, co se dává kolem plovoučky se nehodí, neuděláš nijak smysluplně ten zoubek dolů, na sílu stupně.
Uděláš si lištu dlouhou, jak je stupeň široký + přesah vepředu + klidně ještě něco navíc, to se pak uřízne. Lepší trochu uříznout, než to lepit všechno napřesno. A pak tam přilepíš jen takovej malej kousek vepředu, po uschnutí to seřízneš, ať jsou všechny přední přesahy stejný a je vlastně hotovo. Nalakovat a můžeš to přilepit.
Vytvořil jsem malý, sice trochu neumělý obrázek, ale snad alespoň trochu srozumitelný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.