Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte internetový obchod

Od: nalim* odpovědí: 7 změna:
Jaký internetový ochod můžete doporučit nebo naopak, pro koupi pračky. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Můžete zkusit www.electroworld.cz . Má někdo jiné zkušenosti?

megaobchod.cz; dobrý ceny, kvalitní doprava. Korunka není z úplně levná.

alf*
hodnocení

0x

to je zrovna sortiment který moc nekupuji a tak mám z posledních let zkušenost jen s obchodni-dum.cz a eproton.cz obě jsou dobré. Vybral jsem si je protože mají kamenou nedaleko a doufal jsem, že kdyby něco nebudu si s někým dopisovat nebo telefonovat s plechovou hubou. Jinak spíš nakupuji černou techniku a věci k počítačům a to je jak kdy, podle nálady, zatím nikdy žádný problém. Drobnosti a spotřebák kupuji sice na internetu ale s možností převzetí na nedaleké prodejně takže cena dobrá (ne nejlepší ale stále lepší než v běžném obchodě) a když jdu kolem tak se pro to stavím. Poštovné by bylo moc drahé.

fany08*
hodnocení

0x

Mám dobré zkušenosti s www.korunka.cz a www.obchodnidum.cz

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Uživatelské recenze internetových obchodů najdete na obchody.heureka.c/... Jinak (už jsem to tu někde na poradně psal) nejlevnější cena neznamená nejlepší obchod. Osobně si vybírám solidnější, všeobecně známé a používané obchody, které ve mě budí důvěru a raději si připlatím, než něco koupit levněji od nějakého na první pohled pochybného e-shopu.

amlim*
hodnocení

0x

Mám velmi dobré zkušenosti s internetovým obchodem www.kasa.cz vyzkoušejte,hezký den *slunce*

bebe*
hodnocení

0x

Vybírala jsem s ohledem na zapojení pračky, v jednom už daný model vyprodali tak jsem ji vzala v druhém. Zkušenost velmi dobrá až na hodinové zpoždění při dovozu.

cityshop.cz/...

elektronakup.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]