Nejste přihlášen/a.
to je zrovna sortiment který moc nekupuji a tak mám z posledních let zkušenost jen s obchodni-dum.cz a eproton.cz obě jsou dobré. Vybral jsem si je protože mají kamenou nedaleko a doufal jsem, že kdyby něco nebudu si s někým dopisovat nebo telefonovat s plechovou hubou. Jinak spíš nakupuji černou techniku a věci k počítačům a to je jak kdy, podle nálady, zatím nikdy žádný problém. Drobnosti a spotřebák kupuji sice na internetu ale s možností převzetí na nedaleké prodejně takže cena dobrá (ne nejlepší ale stále lepší než v běžném obchodě) a když jdu kolem tak se pro to stavím. Poštovné by bylo moc drahé.
Uživatelské recenze internetových obchodů najdete na obchody.heureka.c/... Jinak (už jsem to tu někde na poradně psal) nejlevnější cena neznamená nejlepší obchod. Osobně si vybírám solidnější, všeobecně známé a používané obchody, které ve mě budí důvěru a raději si připlatím, než něco koupit levněji od nějakého na první pohled pochybného e-shopu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.