Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva do interiéru

Od: andyvokurka odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Vybírám bílou barvu, kterou budu malovat zdi v chodbě, obýváku a kuchyni. Zatím jsem nějak vydedukoval, že vybírám mezi HET Klasik Premium (97%) a Dulux Acryl Matt (98%). Jde mi o to, aby byla co nejbělejší - zatím jsem si vždycky nechal poradit v obchodě a po vymalování jsem zjistil že ta barva je oproti jiným bílým věcem spíš béžová hnusná. Máte náhodou někdo zkušenost s HET a Dulux? Případně tip na jinou barvu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych volil Primalex Plus (bílý), který obsahuje titanovou bělobu. Pokud budete mít dojem malé bělosti, tak lze titanovou bělobu ještě do (posledního) nátěru přidat (viz odkaz). Ovšem, bělost posuzujte až po dokonalém vyschnutí nátěru, za dobrého osvětlení a také záleží na tom, jaký byl původní odstín barvy, kterou přetíráte, resp. jak byla upravena stěna před nátěrem. Zdravím!

e-barvy.com/...

jabraka*
hodnocení

0x

Primalex má nejbělejší typ barvy POLAR.Moderní barvy už omezují minerální obarvení,používají organická barviva a pigmenty.

Já spíše preferuji barvy HET.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]