Nejste přihlášen/a.
Dobry den, muzete nekdo dat dobrou radu jake bezpecnostni dvere, pripadne s jakou firmou mate dobre zkusenosti?
Jedna se o dvere do bytu v panelovem dome. Uz jsem kdysi mel nejake zamereni a doporucovali vymenit zarubne.
Takove ty vetsi firmy jako NEXT atp, tak to je minimalne za 30.000,- a me asi nejde o to, aby byly dvere za kazdou cenu nedobytne, ale proste jen vymenit ty obycejne drevene za neco co by jakztakz obstalo a bez vrtani a ramusu se do nich nikdo nedostal a aby pojistovna dala nejakou slevu (to se odviji od bezp. tridy dveri a zamku).
Existuji nejake dvere/firma do 10.000,-? Aby mely rozpery a mozna idealne, aby sly namonotovat do stavajicich zarubni, ktere jsou podle me bytelne, mozna jen zpevnit panty, pripadne vylit betonem.
Jake mate zkusenosti?
Mockrat dekuji za kazdou radu, tip a sdilenou zkusenost
souhlas s první odpovědí.Mám je taky a jsou skvělé.Nejen že už neslyším jak ten ču..ák soused bouchá s dveřmaale jsou bezpečnostní a mají vše pozitivní
stály 22tis.se vším.Za dvě hodky měli hotovo,staré odvezli,vše v poho.Myslím,že to není taková částka aby to nestálo za to.Takhle je to i se zárubněma,s prací a má to vše.
V anketě je"obstojí proti fetákovi levnější dveře než za 30k" jak se k Vám bude dobývat těžko říct,ale když Vám bude hulákat za dveřmi nebo se nastěhuje vedle a bude práskat s dveřma,tak se Vám vyplatí i protihlukové a ty musí být i se zárubněmi.
já sem bral tyhle htdvere.cz/... verze magnum a totální pecka, neslyšim z chodby vůbec nic, když sem na chodbě a zazvoním na můj byt tak neslyšim že to zvoní
maj tam i verzi za 15 000 ale bacha ty nejsou protipožární, to v paneláku mít musíš
Pokud chcete dveře do 10 000,- tak zkuste nějaký obchod jako je Bauhaus nebo Hornbach. Nějakou bezpečnostní třídu to splňuje.
Ale vaše věta, že vám tak ani nejde o nedobytnost?... to je trochu smutné a humorné zároveň
Dveře by měly mít funkci bezpečnostní. A pak je otázkou, proč firma, co se zabývá výhradně bezpečností: adlo.cz/... má dveře nad 10 000,-? Určitě takové dveře budou mnohem kvalitnější než "obyčejné"bezpečnostní dveře někde z obchodu.
kdyz se nove dvere usazuji do stavajici zarubne, coz se nekdy deje, tak je dobre panty zpevnit dalšími sváry. Protože páčidlem lze nezpevněné panty celkem snadno vylomit. panty by také mely mit ochranu proti vysazeni. Tp vaše POUZE bych tedy dal do uvozovek, že "za panty dvere pouze visi" ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.