Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte zkušenosti s elektrickými struhadly

Od: tanja® odpovědí: 5 změna:

Máte někdo zkušenosti s elektrickými struhadly? Hlavně na strouhání strouhanky a oříšků? Dívala jsem se na tento.

mall.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na ořechy používám sekáček z tyčového mixéru (Bosch). "Namleté" za pár sekund, hrubost jak požaduji.

hodnocení

2x

Mám něco podobného z Lidlu. Myslím, že jsem nakoupila o něco levněji. Z mnoha nástavců používám jediný - na strouhanku. Narozdíl od předchozího rádce nemám pocit, že by byla strouhanka rozházená všude kolem, pěkně padá do velké! mísy. Oproti obrázku má můj strojek ještě jeden díl - přitlačuje se jím to strouhané ke struhadlu. Myslím, že třeba ořechy bych já se svým strojkem bez přitlačovátka nenastrouhala. A tady je hlavní problém, při strouhání mi schází třetí ruka. Jedna ruka drží chod motorku, druhá ruka drží rohlík. Když už je rohlíku jen kousek a nechcete si ostrouhat prsty, bylo by vhodné přitlačit to tlačítkem. Ale v tu chvíli, jak jednou nebo druhou rukou povolíte, vyskočí struhadlo. Při troše šikovnosti se ale dá časem naučit vkládání dalších rohlíků bez komplikací. Další nevýhoda úzkého vkládacího otvoru - nevejde se tam houska nebo plátek toustového chleba. Musí se předem rozlámat. Celkový dojem - nic moc, ale jednou za čtvrt roku se s tím pracovat dá.

hodnocení

2x

spatna zkusenost, koupila si to pritelova mamka a nema to vykon a dela to neporadek

mame Zelmer masomlynek co ma nastavce na mleti a rohlik tim projede jak maslo :D

mall.cz/...

hodnocení

0x

Špatné. Ne že by to nestrouhalo, ale nadělá to šíleného bordelu (omlouvám se za výraz, ale je výstižný). Měli jsme jej, šel z baráku a pokorně jsme se vrátili k letité Eta 0024 - ten umí spoustu věcí krom strouhání a při strouhání to zůstává v míse, takže je to pohodlnější z hlediska manipulace ale zejména z toho důvodu, že to nelítá všude

Toto je současný nástupce:

shop.computershop.cz/...

hodnocení

Děkuji Vám všem za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]