Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úklid v domácnosti

Od: misara* odpovědí: 6 změna:
jaké se vám osvědčily prostředky na mytí koupelen, wc, na odstranění mastnoty a hlavně jak čistíte trouby a grily? čím čistíte skvrny na prádle?
výtka
Upozornění od sys al bunda 26. 04. 2007 01:08:19
Diskuse založena účelově jako reklama na MLM s prostředky Eurona. Porušení pravidel!!!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gretuska*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahoj misaro, já peru v persilu a na fleky používám jar na nádobí, koupelnu myju různýma prostředkama ale dráždí mi oči a srmdí chlorem, což nesnáším ale v běžných obchodech jsem na nic lepšího nenarazila, chjoo *ee*po pracích prášcích se osypu, pořád zkouším, ale nemůžu sehnat žádný přášek, který by mi vyhovoval. *plac* Kdyby jsme někdo věděli, tak jsem založila novou diskuzičku téma: Ekologická domácnost, díky pa
šťastná*
no comment...
laden*
zkus prašky pro malé děti jako je batole apod.

svetluska*
hodnocení

0x

Já na koupelnu používám Cif power crem a je fakt dobrej - nejen že čistí ale i dezinfikuje. Co se tíče skrv na prádle na mstné používám jar a na ostatní jsem vyzkoušela Vasnish a musím uznat že funguje - skvrny od barvy na vlasy vyčití jako nic.

rena*
hodnocení

0x
Tak já používám pouze eko výrobky od Eurony, jsou dobré, příjemně voní a taky hlavně dobře čistí.

ivča
hodnocení

0x

nádobí myju v Puru perfektně myje nádobí a zároveň Ti chrání ruce před vysušením ,má v sobě balzám.Používám ho i na mytí podlahy a navíc do vody přidám i kapku Domestos podahu vyčistí a zároveň ji dezinfikuje.Domestos používám i na WC a do koupelny.ale než sním začneš co koliv umývat vem si gumové rukavice.Na troubu používám vysoce účinný mycí prostředek na odstrańování tuků a připálenin,jmenuje se Ideál.Je super a jsem s ním moc spokojená.Prádlo peru v Arielu ,Vizíru a Persilu.Tyto prášky občas střídám.Skvrny na prádle většinou vyčistím Wanischem je opravdu účinný.Pořídila jsem si knížku,která tento problém řeší tím ,že ti poradí co,jak a s čím máš určitou skvrnu vyčistit.Jmenuje se Tipy a triky pro domácnost.Na okna používám -švédskou utěrku.Nemusíš s ní leštit okna.Nenechá Ti žádné fleky a čmouhy na skle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]