Nejste přihlášen/a.
Hlavně v koutech, máme v domku se 70tých let nerovné zdi. Je možné vybrousit to a potom nějak vymalovat. Jak se dá postupovat?
dobry den lepsi prace by byla natahnout lepidlem s perlinkou a stuk a bude to lepsi kvalita
to dneska neumí nikdo dělat bez lepidla?
korek já nemůžu souhlasit, když to sám patlám lepidlem, stěrkou jsem ještě nedělal, ale předpokládám, že to bude stejné, jen mi přijde smutné, že dneska zedníci (ti vlastně neexistují, dneska dělá zedníka každý, kdo o tom někde něco četl) neumějí nahodit normální omítku a všude cpou lepidlo. Bych mohl vyprávět, co mi tu radil při rekonstrukci bytu majitel stavební firmy ... ještě, že už se potom neozval :D
No jo s prominutím blbci a neumětelové to prý takto srovnají!aa žel dle rad typu dej tam perlinku a lepidlo je jich hejno!
Dota sorry ale dodatek se ztratil takže dík za poklonu a píšu to znova!Ale už mne to všude cpaní pemnetrace,perlinky a lepidla vyloženě se...Když jsem začínal v 15 se zedničinou tak jediná penetrace byla voda .Pak ve třeťáku jsem již používali výjímečně Duvilax nebo jeko slovenskou kopii Slovilax ato jen do obkladů nikde jinde!A lepidla či všelijaké stěrky? NIC takového nebylo a i bez toho to šlo a mnohdy lépe než to dělají rádoby odborníci
Oškrábat výmalbu co jde ,nejen to vše co jde doů a pak buďto stěrku jak píše Jabraka,nebo přeštukovat a tím srovnat.Pkd velké nerovnosti tak okopat ,nově nahodit nebo jen díry vzít jemnou jádrovou,srovnat a pak štuk či jiná finální vrstva.Takhle od monitoru a bez toho aby jeden viděl ony nerovnosti NELZE dát úplně správné odpo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.