Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou vrtačku k narozeninám

Od: ivcagrova odpovědí: 6 změna:

Zdravím, táta bude mít narozeniny tak jsem tak přemýšlela co mu koupit a jelikož pořád něco dělá kolem domku říkám si, že by nebyla od věci nějaká aku vrtačka. Určitě spíš tu aku než normální, protože když dělá třeba na zahradě tak tam zásuvka není.

Moc se v tomto nevyznám, takže podle čeho vybírat, hodilo by se mi vědět čemu se spíše vyloženě vyhnout.

Cenu bych si představovala tak do 3000 až 4000 korun.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xyz*
hodnocení

2x

Dneska je to složitější... měl jsem dvourychlostní akuvrtačku s 2 akumulátory a hodinovou nabíječkou za nějakých 900 Kč Einhell. Odmakala toho hodně. Jelikož jsem jí pak používal příležitostně, odrovnal jsem akumulátory. Měl jsem jí v pohodě 5 let, než mi přítelkyně koupila k narozeninám Makitu.

U akuvrtačky chtějte dvourychlostní (šroubování a vrtání), s 2 akumulátory, rychlou nabíječkou, Li-on akumulátor, nějaké to příslušenství, kufřík, hodí se LED světlo.

Jelikož jde o dárek, vybírat můžete ze značek Makita, Milwaukee, Metabo, modrý Bosch, ProTool,... to je ta dražší varianta. Nebo lze i nějakou levnější značku přímo neprofi... Mě se dost osvědčil, světe div se, Lidl a jeho nářadí. Cena jako Noname, ale kvalitou si nezadají s poloprofi/profi nářadím.

stonek*
hodnocení

0x

Mam dobré zkušenosti s Metabo. K jakékoli je výhoda mít dvě baterie a kufr kam se všechno poskládá.

Souhlasím. Metabo mám doma již mnoho let a bez problémů.

Koukni se třeba sem

metabo.heureka.cz/...

hodnocení

0x

A raději s Li-lon bateriemi...

erik*
hodnocení

0x

já jsem si kupoval nářadí na www.topkraft.cz a spokojenost

simona*
hodnocení

0x

dneska už i hypermarkety začínají prodávat kvalitní nářadí kvalitních značek a mají dobré akce! a když táta bude chtít, tak si to přece může vyměnit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]