Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapa na zdi nad oknem

Od: michaltriska odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

dnes za mnou přibehla majtelka bytu podemnou, že jsem ji vytopil. Bydlim v 6.patře a v bytě jsem prakticky denne a o ničem nevím, ž mi tam neco teklo. U mne v byt nic netece jak sem kontroval.. Mapa mi prijde sucha dle toho co sem videl. Jedna se o kuchyn a nad oknem nemam nic v byte nemam. Jen v levo je linka s dřezem a v pravo v rohu lednička. Kdyby to bylo z dřezu je dle mne voda v levo a v rohu a ne na oknem. Ona sousedka říkala že v byte mesic nebyla - byt je prazdy nikdo tam nebydlí momentálně. Poradíte mi co tím?je to odemne a mam to řešit s pojistovnou? dekuji

Mapa na zdi nad oknem
Mapa na zdi nad oknem #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fero*
hodnocení

1x

Dobrý den,podle obrázku to spíše vypadá na zkondensovanou vodní páru,kterou tam zanechal poslední nájemník.

Zřejmně si dobře navařil jídlo ,pití na rozloučenou a zapomněl,že by také měl vyvětrat.Páry se pak vysrážely nad

oknem.Je-li skvrna suchá,tak nemáte co řešit a běžte si dát pivko.

S pozdravem fero

hodnocení

1x

To se mi vůbec nezdá. Pokud byste ji vytopil, mapa by určitě byla i jinde. A nemůže to být ze spáry ve zdi? Pokud jste si jistý, že Vám nic nevyteklo, musí jít paní řešit s vlastníkem objektu?

hodnocení

1x

Příjde mi to, jako špatně zaizolované okno, nad kterým je studenější pruh zdi. Paní málo anebo špatně větrá. Proto se jí vysrážejí páry na zdi. A ta navlhne a udělá mokrý flek. *hej*

hodnocení

0x

Jde o panelák?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]