Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je minimální výška stropu

Od: mailan* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, poraďte prosím, jaká je minimální předepsaná výška stropu v přízemí. V projektu mi vychází 260cm a já bych to chtěl snížit na 250-255cm. Kvůli prostoru na vytápění a snížení výšky schodiště. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

to by mělo být v pohodě tzb-info.cz/... je to § 50 Co se praktické stránky týče tak nevím nevím, já snižoval z 295 na 262 a je to tak akorát, 250 by mi přišlo už dost málo.

mailan*
hodnocení

Díky za názor a předpisy. Zůstanu asi u 2.60, snížení by dělalo problémy s výškou parapetů nebo oken...

hodnocení

2x

Jak je uvedeno, dobrej standard je 2.6, dejte tam alesp. 2,55 a můžete být v klidu. 2,5 už raději pokud to půjde tak ne, ale je to také snesitelné. (Př. podkroví mohou mít cca okolo 2,3). Cao

bambi*

No snizuju strop prostrednictvim SDK. Puvodni byl ve vysi 269 a ted mi to vychazi neco kolem 255 az 259, nemam to jeste presne zmereno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]