Nejste přihlášen/a.
V koupelně mám rákosový strop, ten je popraskaný, štuk pomůže tak na 1-2 roky, pak to praskne znova, nad koupelnou je nepoužívaná, nezateplená půda. Strop je "zateplen" škvárou už "z výroby". Slyšel jsem, že existuje barva, která má v sobě piliny, které vyplní díry + to udělá efekt a praskliny nebudou vidět. Byl jsem v barvách, ale je to sem tam pilina, nic co by se dalo nacpat do děr. Nemáte s něčím podobným zkušenosti? SDK se mi zatím dělat nechce. Díky.
Já tam dal sádrokarton. Přímo na omítku, vruty projely přes rákos do dřeva. Šlo to krásně a je klid. Strop hladkej, jak dětská prdelka.
Vruty klasické sádrokartonářské. Délka by se musela změřit, je třeba aby to prošlo omítkou, rákosem, něco do podbití + cenťák sádroš. Je ale fakt, že při broušení to nadělá paseku.
To bych ale musel osekat fabiony, to jsem dneska skrabal, myl a penetroval, ted jsem to uklidil, dalsi bordel se mi moc delat nechce
Použijte toto primalex.cz/... a nebudete mít problém...taky jsem se potýkal s prasklinami, různé stěrky a tmely byly krátkodobým řešením...jednalo se hlavně o venkovní panelákovou stěnu, "zateplenou"zevnitř (při výstavbě v 70.letech), dřevotřískovou deskou s nalepeným 3cm polystyrenem, přes to kovové pletivo a omítka...a následné praskliny na spojích "zateplení". Pomohl až tento nátěr, při dalším malování jsem použil už běžný Polar (jako podklad zůstal Plastik, jsou to další tři roky a bez problémů...mohu doporučit, mám s tím velmi dobré zkušenosti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.