Nejste přihlášen/a.
Jakou dobu mám nechat zrát vrchní beton (pod ním je spodní beton, IPA, polystyren) než ho natřu hydroizolací a nalepím na něj dlaždičky? Řiká se vždycky 4 týdny - to ale zraje aby měl vysokou pevnost, jak je to ale s vlhkostí? Kdy to natřu hydroizolací, tak už toho asi moc nevyschne. Ale beton přeci tuhne i pod vodou. Tak jak dlouho mám čekat ( já vím - raději déle, ale chci to mít co nejdříve hotové).
Pokud by ses snažil najdeš toto vlákno: poradte.cz/...
To že tuhne pod vodou ještě neznamená nic.Hezkých pár let dělám ve stavebnictví a jednoznačně -pokud se toto urychlí=v budoucnu jsou problémy,proto se většinou pokládá dlažba až po hooodně dlouhé době!nikdy ne 2 či 4 den po betonáži!Teda pokud se nedělá dlažnb klasicky jako v dobách kdy nebyla lepidla- okamžitě po betonáži kladla dlažba-do cementu -buďto se přes sítko na mouku beton "pocukroval vementem a kladal se dlažba nebo se poléval cementovou kaší a ...
Osobně-dělat to pro sebe a nepokládat dlažbu do živého betonu-tak nejdříve po 28 dnech!Ale jinak samozřejmě dělejte třeba druhý den -ale já bych Vám na to pak nedal žádnou záruku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.