Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Souhlas souseda se stavbou

Od: mnaga odpovědí: 1 změna:
Mam problem se sousedy. Potrebuju souhlas se stavbou sousedniho pozemku. Dum je v radove zastavbe, blevo problem nemam ale v pro je nemovitost se tremi vlastniky a na nemovitost je dano zastavni pravo smluvni-soudcovske
Jednoho vlastnika jsem nasel, ale ti druzi maji nahlaseno bydliste na magistratu mesta a nijak zvlast nejsou dohledatelni. Ale napadlo me a dohledatelna vlastnice mi nabidla, ze by mi souhlasy vv priloh nevhala podepsa, tim ze souhlasy vemem a necha je podepsat teme dvema zbylimi vlastniky te nemovitosti. Jedna se mi o to, aby ty souhlasy vyli fakt podepsane vlastniky, aby nedoslo pozdeji k nedorozumnenim. Je mozbe radeji napsat s dohledatelnou sousedkou nejake prohlaseni se mnou, ze ona jim ty zadosti opravdu predlozila a oni je ceste podepsali?
Nebo musi mit plnou moc (ona, ja?)
Kdy by slo o plnou moc, tak je je lepsi je dogledat naprimo, ale pokudy by stacilo prihlaseni sousedky, bylo by to o dost jednodussi.
Co myslite?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Souhlas sousedů se stavbou nepotřebujete, vyzve je st. úřad. Jen si ulehčuje práci. K žádosti o st. povolení či ohlášku připište, že ostatní sousedé jsou nedohledatelní.

Termín vyřízení se vám protáhne, ale souhlas předložit nemusíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]