Nejste přihlášen/a.
zdravím,,,,,,nevíte někdo jak se žádá o přestavbu bytu přes Jak se staví sen?
Dobrý den, já bych Vám doporučil zapomenout na tuto možnost - chtějí příběh, chtějí velké rodiny (nechtějí jednotlivce) a ještě to bude trvat dlouho, než se dočkáte (nebo se nedočkáte). A máte pravdu - odkaz na přihlášku je někam jinam (tak se tam ani nepřihlásíte). Zdravím!
zavinac - ano, domníval jsem se, že jste jednotlivec (když doma není nikdo, kdo by Vám pomohl nyní v situaci, když jste celá bolavá a nemůžete jít otevřít ani dveře - viz bolest zad v jiném dotazu).
Odkaz na stránku funguje, ale tam skončíte, protože se nelze přihlásit (tam je špatný odkaz). Takže, výsledek = 0. Lepší bude zaplatit si službu bytového architekta (pokud nejde jen o to, dostat se do TV).
zavinac - ono není podstatné, pro koho jste to chtěla zařídit, když to celé nefunguje a je to nepoužitelné.
Takto informujte dále.
bene,já to nechci pro sebe,,,,,,,a já také nejsem sama jak se asi někdo domnívá,ale pro mne to není díky
Odkaz je dobrej:
Funguje iprima.cz/...
Funguje jsss.cz/...
A tady je problem tvcasting.cz/...
Treba uz maj plno:-/
bene,,,,,,,,,každý člověk má svůj příběh,,i jedinec.
Nevím,proč tady píšete o mých zádech,ty s tím nemají nic společného.Proč tam asi píší lidé,když je tahle možnost "co kdyby",,,,
to že jsi každý může zavola architekta ,je snad jasné,proč to tady psát.Já nemám zájem být v televizi,ani bych to asi nezvládla,styděla bych se,ale jak jsem psala ,tak to není pro mne.Tím bylo napsáno vše ,,děkuji
Nedomnívám se,že by tato "služba" byla nějak výhodná.Je tu využita nevratná půjčka od banky,která pořad sponzoruje.
JABRAKA
Ono to taky nakonec nemusí dopadnout tak, jak očekáváte. Někdy tam nedělají úplně nesmyslné pamoderní úpravy, které nakonec jsou nanic. Já jsem to moc nesledovala, ale pamatuji si na jeden díl, jak starším manželům odstranili radiátor u sezení, kde se nahřívali a jak ta paní smutně koukala. Od kamarádky mamka pak říkala, že to bylo nesmyslné a znala podobný případ, kdy si lidi nechali udělat podlahové topení, aby radiátory nezavazely a pak jim to v zimě hrozně vadilo, že tam není to teplo, na jaké byli zvyklí.
Ano,,já bych to nechtěla jak jsem psala výše,,nezvykla bych si na zařízení bytu cizí osobou..Dělají to na jedno kopyto..
Ta paní by chtěla udělat dětský pokoj. asi tak- děkuji
Někde jsem četla, že čekání múže trvat 2roky i déle, nebo se taky nemusíte dočkat vůbec. Asi bych to nechtěla, je to dělaný horkou jehlou a myslím, že ten nábytek noc nevydrží. A hlavně to vybavení bývá studené neútulné a někdy i na údržbu náročné. Alik
"zavinac", tak jsem všera koukala na pořed "Jak se staví sen a říkali, že příští týden bude poslední přeměna. Pravděpodobně je s pořadem konec, nevím...
alik,,,máte pravdu taky mi to připadá neútulné,strohé a na jedno brdo.Já nechápu,jak ty obyvcí pokoje,k čemu vlastně jsou,To aby měl člověk několik pokojů----jedná se mi také o úložný prostor---.
Také se mi nelíbí spojené kuchyně s obyvákem,,pachy,které jdou z kuchyně jsou i v obyváku a není klid k vaření,Tedy já alespoň chci kuchň zvlášť,,,neřeknu jídelnu .to jo.je to při ruce,což je fajn,když je prostor.ale co v paneláku!
Včera jsem viděla ten chlapecký pokoj náhodou jsem natrefila,,,ti hokejisti na nábytku !,ta knihovna byla atypická-ještě ušla.Podle mne to není ke vhodnému a pohodlnému bydlení,,,,raději svůj nábytek ,žádné jejich experty a ať to není studené.
Akorát je ok tak dělají novou eletriku a jiné stavení práce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.