Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych nalepit, na venkovní zeď samolepu o velikosti 10 na 1,6m(na obrázku). Je docela vrásčitá a prašná, tak mě napadlo že bych jí natřel barvou, nejspíše nějakou latexovou (aby byl povrch co nejhladší). A tak mám otázku, bude to držet a jestli se to udrží i za deště? Připadně jestli by jste mi poradili jiné nápadité varianty.
Děkuju a přeju krásný den
Dobrý den, pokud myslíte, že si polepíte samolepkou celou venkovní stěnu, tak já bych to nedělal. Jestli jde o estetickou úpravu, tak volte nátěr fasádní barvou a jestli je to reklama, tak si nechte vyrobit reklamní cedule z plastu - ta samolepka by tam dlouho nevydržela a byl by problém (UV záření ji poškodí a minimálně vybledne či změní barvu). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.