Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude to držet?

Od: pavlatus odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych nalepit, na venkovní zeď samolepu o velikosti 10 na 1,6m(na obrázku). Je docela vrásčitá a prašná, tak mě napadlo že bych jí natřel barvou, nejspíše nějakou latexovou (aby byl povrch co nejhladší). A tak mám otázku, bude to držet a jestli se to udrží i za deště? Připadně jestli by jste mi poradili jiné nápadité varianty.

Děkuju a přeju krásný den

Bude to držet?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud myslíte, že si polepíte samolepkou celou venkovní stěnu, tak já bych to nedělal. Jestli jde o estetickou úpravu, tak volte nátěr fasádní barvou a jestli je to reklama, tak si nechte vyrobit reklamní cedule z plastu - ta samolepka by tam dlouho nevydržela a byl by problém (UV záření ji poškodí a minimálně vybledne či změní barvu). Zdravím!

hodnocení

1x

Nebude to držet. Řešení vidím v nalepení samolepy na podkladní desku - často se používá Komatex, není příliš drahý

dobře se obrábí a je odolný povětrnosti

antalis.cz/...

hodnocení

0x

Já si myslím, že držet samolepka nebude. Nepřilne k podkladu celou plochou. Lepidlo uschne, zateče za ni, zmrzne a led odlepí. *stop*Nebyla by vhodnější šablona a přestříkat?

vanad1*
hodnocení

0x

Běžně se to řeší podkladovou plastovou deskou. Kde vyřezávají samolepky, mají většinou i takový materiál. Ten přišroubujete ke zdi a na něj nalepíte samolepku. Respektive ten, kdo to ovládá, aby to bylo navazující a nikoli katastrofa.

jabraka*
hodnocení

0x

Na tuto zeď lze lepit jen způsobem lepení plakátů.Papírové tiskoviny budou několik měsíců v pohodě,až je počasí zlikviduje.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]