Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak zjemnit povlečení, mám nové dvakrat jsem ho již vyprala a nejde v tom spát...Je to bavlna.Děkuji za rady
Co přesně je napsáno na štítku složení? Také mám povlečení z bavlny, ale tvrdé není. Lepší je teda čistá viskoza, to je také 100% přírodní materiál, ale o mnohem jemnější. Ale stejně mám to bavlněné jen na zimu, v létě rozhodně z viskozy. Normálně peru ale aviváž nepoužívám, jenom ocet naředěný půl na půl. Ale já používám sušičku prádla a tam se aviváž nesmí dávat. Sušičku jsem si koupila právě kvůli změkčování prádla. Asi jsem Vám nepomohla, ale také jsem měla takové tvrdé ručníky, i když jsou velmi dobré kvality. Ono je to také tvrdostí vody. Zkuste dát do bubnu pračky při příštím praní hrst krystalické sody, změkčí vodu. Já to tak dělám pořád. Ty aviváže už dnes vůbec nezměkčují, jen to silně voní. Kvalita už není to co bývala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.