ahoj.. mam dotaz.. koupila jsem cely paket mleka a jelikoz mi maly po ceste domu strasne plakal jen jsem ho sbalila a mleko nechala v aute a pak uz zapomnela.. pres den bylo strasne horkoa auto stoji na primem slunku.. kdyz jsem si to uvedomila nasledujici den asi v 5 vecer a vyndala ho, uz i krabice byli teple.. a teplota mleka se pohybovala klem 30 st. muzeme ho normalne pit? jedno jsem otevrela a vhutna normalne ale spi mi jde o to jestli ho muzu dat i malemu...diky
Určitě to zahřátí může mít vliv na kvalitu, nicméně zkažené mléko se prozradí chutí a zápachem, kdyby bylo pociťově dobré, klidně bych ho konzumoval. A kdyby přecejen došlo k nějakému namnožení bakterek, tak následky nebývají fatální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.