Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muze se neotevrene mleko v horku zkazit?

Od: kristyna* odpovědí: 3 změna:
ahoj.. mam dotaz.. koupila jsem cely paket mleka a jelikoz mi maly po ceste domu strasne plakal jen jsem ho sbalila a mleko nechala v aute a pak uz zapomnela.. pres den bylo strasne horkoa auto stoji na primem slunku.. kdyz jsem si to uvedomila nasledujici den asi v 5 vecer a vyndala ho, uz i krabice byli teple.. a teplota mleka se pohybovala klem 30 st. muzeme ho normalne pit? jedno jsem otevrela a vhutna normalne ale spi mi jde o to jestli ho muzu dat i malemu...diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Určitě to zahřátí může mít vliv na kvalitu, nicméně zkažené mléko se prozradí chutí a zápachem, kdyby bylo pociťově dobré, klidně bych ho konzumoval. A kdyby přecejen došlo k nějakému namnožení bakterek, tak následky nebývají fatální.

hodnocení

0x

Krabicové mléko bylo tepelně upraveno na dost vysokou teplotu, takže pokud bylo zahřáto v uzavřené krabici, tak se nic neděje.

hodnocení

0x
Pokud nesmrdi , nebo neni nafoukle. Tak by to melo byt ok. V dnesni dobe se mleko pasterizuje a bali dobre , ze to prezije dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]